Virágom Világa

Fagyipórból fagyit?

Nyáron sokunkkal megesik,hogy valami hideget kíván,ami a legtöbb esetben a fagyi,jégkrém. Ezt azonban nem olyan egyszerű a melegben hazacipelni a boltból,ezért aztán a mélyhűtőnkben nem mindig található jégkrém. 

Jó alternatíva lehet a fagyipor,amit könnyedén hazavihetünk és bármikor elkészíthetünk. Na de tényleg működik?

img_20180625_123411.jpg

A leírás szerint 200 ml hideg tejhez öntsük hozzá a port és keverjük addig amíg krémes állagú nem lesz. Ezután adagoljuk ki,és 2-2,5 órát hagyjuk a mélyhűtőben.Egyben is lefagyaszthatjuk,akkor 4 órát ír.

img_20180625_123953.jpg

Én elosztottam 4 felé és betettem a mélyhűtőbe. Még 3 óra múlva sem volt igazán fagyi vagy jégkrém állagú. Azonban másnap délutánra tökéletesen olyan volt amilyennek lennie kellet.

img_20180627_141028.jpg

Tehát,tovább kell a mélyhűtőben hagyni és akkor teljesen jól működik a porból kevert fagyi!

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!